Shërbime

udhëtime me siguri dhe komoditet

Udhëtime biznesi

Shërbimi i udhëtimit të biznesit është ideal për profesionistët të cilët duhet të jenë në gjendje të lëvizin lehtë dhe shpejt në takimet dhe emërimet e biznesit, por edhe në takimet e minutës së fundit.

Udhëtime korporative dhe personale

Ne ofrojmë shërbime të drejtpërdrejta personale me çmime konkuruese. Bëni rezervimin tuaj dhe organizoni udhëtimin tuaj pa stres. Ne u mundësojmë klientëve tanë që të kenë udhërrëfyesin e tyre personal në çdo udhëtim në Greqi dhe jashtë vendit.

Ekskursione në natyrë

Kompania jonë merr përsipër të transportojë në mënyrë të sigurtë në të gjithë Greqinë, por gjithashtu të planifikojë për ju aktivitete të ndryshme si ngjitje, ski, rafting, trekking etj. Në destinacionet më të njohura në vend.

Transporti në konferenca dhe ngjarje

Kompania jonë ofron tranportation e klientëve tanë në konferenca dhe ngjarje të ndryshme. Stafi ynë do të sigurojë që ju dhe kolegët tuaj të arrijnë në mënyrë të sigurtë dhe të qetë në destinacionin tuaj dhe natyrisht pa vonesa të panevojshme.

Udhëtim vajtje-ardhje për në aerodrom

Kompania jonë ofron rrugë të sigurta në automjetet luksoze nga dhe në aeroport. Shoferët tanë janë të besueshëm dhe shumë fleksibël në drejtim të rrugës, duke i kushtuar gjithmonë vëmendje nevojave tuaja.

Udhetim me guide

Kompania jonë organizon turne në të gjitha atraksionet e Athinës dhe jo vetëm duke e bërë udhëtimin tuaj të bukur, luksoz dhe relaksues dhe duke ju dhënë këshilla dalëse. Gjithashtu është e mundur të krijoni programin tuaj me destinacione specifike!

Transporti i nxënësve

Transporti i nxënësve kryhet me trajnerë turistikë modernë që plotësojnë të gjitha kërkesat për një udhëtim të sigurt.

Transporti i atletëve/ekipeve

Transporti i atletëve kryhet nga autobusë të gjërë me vende të rehatshme, internet pa tela dhe ruajtje të madhe të bagazheve.

Transporti i personelit

Duke kuptuar rëndësinë e mbërritjes dhe largimit në kohë, kompania jonë garanton transferimin e sigurt të personelit tuaj në Athinë ose në ndonjë vend tjetër në Greqi në mënyrë profesionale.

Flota jonë garanton sigurinë, ndërsa bashkëpunëtorët tanë (shoferët, udhëzuesit, përcjellësit) ofrojnë standartet më të larta.

Shikoni autobuzët tanë

Na kontaktoni

Ju mund të na dërgoni një mesazh ose të na telefononi në çdo kohë


Na kontaktoni