Shoferët e autobuzëve tanë, me një eksperiencë shumëvjeçare, mirëdashësi, pamjen dhe lirinë e dukshme janë të gatshme për të siguruar çdo pasagjer, një lëvizje të shkëlqyer dhe një udhëtim të këndshëm dhe të sigurt.
Me organizimin e duhur, shërbimin e patëmetë, autobuzat modernë, me përvojë na udhëzon, çmimet më konkurruese dhe me respekt absolut për klientin ne arrijmë njohje nga e gjithë tregu turistik.
Flota jonë përbëhet nga 2 autobuza.