ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

μεταφορές με ασφάλεια και άνεση

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες


Επαγγελματικές Διαδρομές

H υπηρεσία επαγγελματικών διαδρομών, είναι ιδανική για τους επαγγελματίες που χρειάζoνται να μπορούν να μετακινηθούν εύκολα και γρήγορα χωρίς ταλαιπωρία σε επαγγελματικά ραντεβού αλλά και σε έκτακτες συναντήσεις.

Εταιρικά & Προσωπικά Ταξίδια

Γνωρίζοντας την ανάγκη για ξεκούραστα και όμορφα ταξίδια, η εταιρία μας προσφέρει άμεση προσωπική εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αποδράσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας μεταφέρει με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και να προγραμματίσει για εσάς ποικίλες δραστηριότητες όπως αναρρίχηση, σκι, rafting, trekking, κ.α, στους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας.

Μεταφορές σε Εκδηλώσεις & Συνέδρια

Η εταιρία μας παρέχει την μεταφορά των πελατών μας σε συνέδρια και εκδηλώσεις. Με χαρακτηριστικό μας γνώρισμα την οργάνωση, το προσωπικό μας θα φροντίσει να φτάσετε εσείς και οι συνεργάτες σας, με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό σας και φυσικά χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Μεταφορές από & προς το Αεροδρόμιο

Η εταιρία μας προσφέρει ασφαλείς διαδρομές από και προς το αεροδρόμιο. Οι οδηγοί μας είναι αξιόπιστοι και πολύ ευέλικτοι σε ό,τι αφορά την διαδρομή, δίνοντας πάντα προσοχή στις ανάγκες σας. Δίνεται ακόμα η δυνατότητα παραλαβής των πελατών ή των συνεργατών σας από το αεροδρόμιο.

Ιδιωτικές Περιηγήσεις σε Αξιοθέατα

Η εταιρία μας διοργανώνει περιηγήσεις σε όλα τα αξιοθέατα της Αθήνας και όχι μόνο, φροντίζοντας να κάνει την διαδρομή σας όμορφη και πολυτελή και φυσικά όσο πιο ξεκούραστη γίνεται επιλέγοντας τα ωραιότερα και πιο ενδιαφέροντα μέρη.

Μεταφορές Μαθητών

Η μεταφορά μαθητών γίνεται με σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τη μετακίνηση των παιδιών με ασφάλεια από και προς το σχολείο.

Μεταφορές Αθλητών/Ομάδων

Η μεταφορά αθλητών πραγματοποείται με πούλμαν που διαθέτουν άνετους χώρους, αναπαυτικά καθίσματα, ασύρματo internet και μεγάλους χώρους αποσκευών.

Μεταφορές Εργαζομένων/Προσωπικού

Μεταφέρουμε το προσωπικό σας με ασφάλεια στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα τηρώντας αυστηρά το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης από τον χώρο εργασίας.

Τα υπερσύγχρονα οχήματά μας είναι έτοιμα να σας προσφέρουν άνετες & ασφαλείς μετακινήσεις υψηλών προδιαγραφών

Δείτε τα λεωφορεία μας

Επικοινωνία

Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση!


Επικοινωνία